Våra Behandlingar

Kompetenta tandläkare för nöjdare kunder

Vi Pärlans Tandvård är inriktade på traditionell tandvård, estetisk tandvård samt olika former av specialisttandvård. Med de senaste och modernaste teknikerna erbjuder vi dig som patient högkvalitativ tandvård med ditt välbefinnande i fokus. Detta tack vare våra erfarna och högt kompetenta tandläkare och tandhygienister. Nedan kan du kontakta oss eller läsa mer om våra behandlingar.

Nöjda Kunder - Vårt Mål

Vad våra kunder säger om oss

Bästa tandläkaren jag varit hos...

Bästa tandläkaren jag varit hos. Bet av en tand för ett tag sedan och gick för länge med, fick givetvis inflammation och var tvungen att åka akut. Fanns inte en tandläkare att få tag på mitt i semester tider , hittade då Pärlans tandvård . Ringer kl. 11 och får en akut tid kl. 13 . 1/2 timme senare är problemet löst . Fantastisk personal och modern fräsch klinik . Rekommenderas verkligen ! Jag blev mer än nöjd

Stefan Sjölander 2023
Har listat mig nu på Pärlan...

Jag fick en tid väldigt snabbt för en lite komplicerad tanduttagning. Fick ingreppet gjort idag av mycket proffsig tandläkare och tandsköterska. Var orolig innan och det hade jag inte behövt vara. Har listat mig nu på Pärlan! Tack för fin hjälp.

Lena Lindkvist 2023
Kände mig trygg och omhändertagen...

Fantastiskt bemötande! Kände mig trygg och omhändertagen under hela besöket, och då är jag ändå svårt tandvårdsrädd. Dessutom togs tandsten bort utan smärta, något som annars brukar vara riktigt plågsamt. Rekommenderar varmt Pärlans tandvård!

Jessica Sjölin 2022
Boka Tid Idag

Vi finns här för ditt perfekta leende!

Kontakta Oss

Välkommen att ringa oss eller boka tid själv via knapparna nedan. Vi finns här för dig!