Behandling

Protetik

Ersätta förlorade eller saknade tänder med artificiella alternativ för att återställa tuggfunktion, utseende och självförtroende.

Protetik i Jönköping – Kronor, broar och proteser
Att ersätta förlorade eller återställa skadade tänder är en fråga om livskvalitet. Krona, bro eller protes? Vi hjälper er!

Ersätt dina förlorade eller skadade tänder
Många upplever att avsaknad av tänder samt skador, slitage eller missfärgning av tänder påverkar utseende och därigenom självkänsla negativt. Dessa olika tandproblem kan dessutom leda till problem med tuggning, förmågan att prata utan besvär och även i värsta fall ge upphov till allvarliga hälsoproblem. Protetik utgör en samlingsterm för att ersätta trasiga eller skadade tänder. Det finns olika typer av tandersättningar eller protetiska lösningar som anpassas och implementeras efter individuella behov. Krona, bro eller protes? Vi har lösningen för dig! På Pärlans Tandvård i Jönköping erbjuder vi de främsta och mest moderna metoderna och teknikerna för att ersätta eller reparera dina tänder och återställa både livskvalitet, leende och hälsa.

Vi vill ge våra patienter de högsta möjliga förväntningarna, därför har vi på Pärlans Tandvård erhållit en fräsmaskin för tandvård som gör det möjligt för oss att erbjuda patienten sin nya tand redan samma dag. Det innebär att du slipper krånglet med att komma på flera behandlingar eller hamna i långa väntetider.

Välkommen att kontakta eller besöka oss på Pärlans Tandvård i Jönköping för ytterligare konsultation!

Boka Tid Idag

Vi finns här för ditt perfekta leende!

Kontakta Oss

Välkommen att ringa oss eller boka tid själv via knapparna nedan. Vi finns här för dig!