Ramez Toumeh

Legitimerad Tandläkare

Ramez Toumeh, 50, har mer än 25 års erfarenhet som tandläkare. Under alla år i det yrke han älskar har han valt att ständigt vidareutbilda sig och öka sin kunskap.

Mer om Ramez
  • Tandläkare: Ramez Toumeh
  • Om migRamez karriär som tandläkare började genom att studera tandvård i Syrien där han tog examen 1995. Med brinnande passion för yrket som tandläkare strävar han efter att bygga en professionell och stark relation till sina patienter och samtidigt erbjuda den bästa tandvården. Trots många års erfarenhet strävar han alltid efter att förbättra och förfina sina färdigheter som tandläkare genom att ständigt hålla sig uppdaterad inom branschen och området.

    Utbildning och erfarenhet

    Utbildning inom ortodonti år 1998 och därigenom öppnades vägen för att ta nya kliv inom kirurgi och tandimplantat år 2003. Från 1995 till 2011 startade han sin privata klinik i Syrien och mellan åren 2011 och 2016 arbetade han inom tandvård i Saudiarabien. Under perioden 2016 till 2019 studerade Ramez det svenska tandvårdssystemet och påbörjade sin svenska tandläkarutbildning på Malmö universitet. I slutet av 2020 fick han sin svenska legitimation och påbörjade sitt arbete som resurstandläkare i Skövde och arbetade parallellt med planerna för att starta upp tandvårdskliniken Pärlans Tandvård i Jönköping.

    Särskilda kompetenser: Tandläkare med många års erfarenhet och med omfattande kunskap inom alla områden av tandvård.

 

Välkommen att kontakta eller besöka oss på Pärlans Tandvård i Jönköping för ytterligare konsultation!

Boka Tid Idag

Vi finns här för ditt perfekta leende!

Kontakta Oss

Välkommen att ringa oss eller boka tid själv via knapparna nedan. Vi finns här för dig!