Tetiana Soproniuk

TANDSKÖTERSKA

Tetiana drivs av att hjälpa människor att uppnå god oral hälsa och välbefinnande.

Mer om Tetiana

Om mig: Tetiana är en tandsköterska som drivs av att hjälpa människor att uppnå god oral hälsa och välbefinnande. Hennes passion för att skapa en positiv och stödjande vårdmiljö för varje patient är en central del av hennes arbetsmoral. Genom att kombinera sin tekniska skicklighet med empati strävar hon efter att skapa en bekväm och trygg atmosfär under varje tandläkarbesök.

 

Utbildning:

Tetiana har en mångsidig bakgrund med utbildning och erfarenhet inom olika områden inom vården. Hon började sin karriär som sjuksköterska i Ukraina vid Mikolaivsk Medicinska Högskola, där hon studerade mellan 1998 och 2001. Efter utbildningen arbetade hon inom mottagningssjukvård mellan 2001 och 2004.

Från 2004 till 2018 tog hon rollen som tandläkarassistent och hade möjligheten att utveckla sina färdigheter inom tandvård i både Ryssland och Ukraina.

För att ytterligare fördjupa sin kompetens, valde hon att specialisera sig inom tandvård för barn och ungdomar mellan 2019 och 2022.

Tetianas resa inom vården visar en stark dedikation och en ständig strävan efter att förbättra och anpassa vården för olika patientbehov.

Tetiana har aktivt utvecklat sin kompetens genom att delta i flera kurser inom områden som översköterska och tandsköterska, samt genom att söka efter ytterligare erfarenheter och kunskap.

Särskilda kompetenser: Hennes breda kompetensspektrum omfattar klinisk assistans, förmåga att skapa en omsorgsfull miljö för patienter samt en grundlig förståelse för hygienrutiner. Dessa färdigheter kompletteras av en förmåga att tydligt och öppet kommunicera, hantera administrativa uppgifter med precision att samarbeta smidigt i team.

Boka Tid Idag

Vi finns här för ditt perfekta leende!

Kontakta Oss

Välkommen att ringa oss eller boka tid själv via knapparna nedan. Vi finns här för dig!